Τεχνολογικός εξοπλισμός του
Αττικού Οφθαλμολογικού Κέντρου

Μέθοδος R.A.D.A.R

Έλεγχος αναγνωστικής ευχέρειας και Δυσλεξίας με τη μέθοδο R.A.D.A.R.

Με την μέθοδο RADAR (Rapid Assessment for Dyslexia and Abnormalities in Reading), γίνεται ακριβής παρατήρηση και καταγραφή των κινήσεων του ματιού, μπροστά σε μια οθόνη υπολογιστή, μέσω ειδικού πατενταρισμένου λογισμικού.

IRPL (Intense Regulated Pulsed Light)

Το IRPL αποτελεί ό,τι πιο σύχρονο στην τεχνολογία για την αντιμετώπιση της ξηροφθαλμίας και της βλεφαρίτιδας.

 

TEAR CHECK

Ποσοτικός και ποιοτικός έλεγχος της οφθαλμικής επιφάνειας και όλων των στιβάδων των δακρύων με την τεχνολογία Tear Check.

IVIS EXCIMER LASER

Για εξατομικευμένες διαθλαστικές επεμβάσεις, διορθώνοντας με εκπληκτική ακρίβεια απλά και σύνθετα διαθλαστικά σφάλματα (μυωπία, υπερμετρωπία, αστιγματισμός).

Precisio Τομογραφία & Τοπογραφία Κερατοειδούς

Υψηλής ανάλυσης τομογράφος, για πλήρως εξατομικευμένη διαθλαστική χειρουργική και εξαιρετικά λεπτομερή διάγνωση, με Scheimpflug τεχνολογία  και Ray-Tracing.

Placido Τοπογραφία Κερατοειδούς

Η υψηλής ανάλυσης έγχρωμη κάμερα και ο ενσωματωμένος μετατροπέας μεγέθυνσης προσφέρουν ακριβείς μετρήσεις της πρόσθιας επιφάνειας του κερατοειδούς.

Tomey TMS-5 συνδυαστικό σύστημα Placido και Scheimpflug Τοπογραφίας Κερατοειδούς

Μετρήσεις πρόσθιας, οπίσθιας επιφάνειας  και πάχους του κερατοειδούς με εξαιρετική ακρίβεια, που προκύπτει από τις συνδυαστικές τεχνολογίες Placido και Scheimpflug. 

pMetrics Κορομετρία

Καταγραφή της διαμέτρου της κόρης σε 6 διαφορετικές συνθήκες φωτισμού και υπολογισμός της ιδανικής κόρης του ματιού.

SLT Laser γλαυκώματος

Είναι μια νέα και αποτελεσματική laser διαδικασία η οποία μειώνει την ενδοφθάλμια πίεση που σχετίζεται με το γλαύκωμα. Ο χρόνος της θεραπείας, συνήθως, δεν ξεπερνά τα 5 λεπτά.

Humphrey's οπτικά πεδία

Εξελιγμένος αναλυτής οπτικών πεδίων που μετρά και αξιολογεί όλες τις περιοχές της όρασης, συμπεριλαμβανομένης της περιφερειακής όρασης. Το αυτόματο περίμετρο Humphrey αποτελεί το βασικότερο εργαλείο-Gold Standard στη διάγνωση και παρακολούθηση του γλαυκώματος.

Yag Laser

Είναι μια μη επεμβατική, ανώδυνη Laser διαδικασία, με την οποία  εξαλείφεται η θόλωση του περιφακίου που παρατηρείται σε κάποιες περιπτώσεις μετά από μια επέμβαση καταρράκτη.

Ellex Argon Laser

Σύστημα Laser για θεραπείες παθήσεων του υαλοειδούς και του αμφιβληστροειδούς όπως ρωγμές, οπές, οιδήματα ωχράς, διαβητικές αλλοιώσεις.

Spectralis OCT

Εξειδικευμένο απεικονιστικό μηχάνημα τομογραφίας οπτικής συνοχής (OCT) της εταιρίας Heidelberg. Διάγνωση παθήσεων ωχράς κηλίδας και γλαυκώματος, με τρισδιάστατη 3D απεικόνιση αμφιβληστροειδούς και οπτικού νεύρου OCT. Η ανάλυση του OCT είναι εξαιρετικά υψηλή ώστε να απεικονίζονται με ευκρίνεια οι ξεχωριστές στιβάδες που απαρτίζουν τον αμφιβληστροειδή

Canon κάμερα Βυθού Φλουοραγγειογραφία

Ψηφιακή κάμερα τελευταίας τεχνολογίας για την έγχρωμη απεικόνιση του οπίσθιου τμήματος του οφθαλμού.

Α-Υπερηχογραφία

Α-υπερηχογραφία (A-scan) είναι η διαγνωστική εξέταση που χρησιμοποιείται για τη μέτρηση του μήκος του ματιού και για και τον ακριβή υπολογισμό της διοπτρικής ισχύος του τεχνητού ενδοφακού που εμφυτεύεται κατά την επέμβαση του καταρράκτη.

Α + Β Υπερηχογραφία

Β-υπερηχογραφία (B-scan) είναι η διαγνωστική εξέταση η οποία μας δίνει πληροφορίες για το εσωτερικό του οφθαλμού και χρησιμοποιείται κυρίως όταν τα διαθλαστικά μέσα (κερατοειδής, φακός, υαλοειδές σώμα) παρουσιάζουν κάποια θολερότητα.

PlusOptix παιδικό διαθλασίμετρο

Αυτόματο διαθλασίμετρο χειρός που μετράει την μυωπία, υπερμετρωπία και αστιγματισμό από απόσταση 1,5 μέτρου και χρησιμοποιείται για τον έλεγχο της διάθλασης σε νεογνά και μικρά παιδιά, καθώς και για την ανίχνευση διαταραχών της όρασης, όπως ο στραβισμός και η αμβλυωπία (τεμπέλικος οφθαλμός).

Αυτόματο φακόμετρο Nidek

Προσφέρει ακριβή και γρήγορη μέτρηση γυαλιών και φακών επαφής ακόμη και πρισματικούς και  πολυεστιακούς φακούς.

Αυτόματο διαθλασίμετρο Nidek

Αυτόματο Διαθλασίμετρο -Κερατόμετρο υψηλής ακρίβειας και αξιοπιστίας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο